Natasha Hill tar litt av en sjanse når hun overlater navnet til sitt ufødte barn til Internett-folket.
Teknofil
Natasha Hill tar litt av en sjanse når hun overlater navnet til sitt ufødte barn til Internett-folket. (Bilde: Privat, Belly Ballot)

Natasha lar Internett døpe barnet sitt

Får 5000 dollar for «tjenesten».

Å finne på navn til ditt ufødte barn er ikke verdens enkleste oppgave, og det mener også 26 år gamle Natasha Hill fra USA. Hun gikk seirende ut av en konkurranse på nett, hvor hun får 5000 dollar mot at Internett-folk bestemmer hva ungen kan hete.

Hill rotet seg inn på nettsidene til Babynames.net, som leverer tjenesten «Belly Ballot». Dette er en slags avstemning på nett, hvor folk kan få tips til hva barnet skal hete.

Greit med Internett-avgjørelse

Den 26-årige kunst og håndverklæreren klarte ikke å bestemme seg for hva sitt kommende september-barn skulle hete. Derfor ble hun like så godt med i en konkurranse på nettsiden, hvor vinneren får 5000 dollar mot at brukerne kan velge navnet på barnet.

Mens deltakere kan velge å ikke bruke det seirende navnet i øvrige avstemninger, er ikke dette et alternativ for Hill. For å beholde grunkene må hun innfinne seg med det resulterende navnet, noe hun faktisk syns er greit.

Kjæresten skeptisk

Skrekkscenarioet er dette: At sønnen din må hete Batman.
Skrekkscenarioet er dette: At sønnen din må hete Batman.Foto: Facebook

Kjæresten til Natasha Hill er ikke like begeistret. Han husker for eksempel saken der en mann på Internett sverget å døpe sønnen sin til Batman, hvis han fikk over 500 000 følgere på Facebook-siden sin. Mistanken går derfor på at Internett-folket vil finne på noe tullete.

Kjæresten kan trolig puste lettet ut, ettersom Babynames-sjef Lacey Moler selv skal velge ut navn som folk kan stemme på. Produktnavn og «for sprø» navn vil altså ikke bli godtatt.

Hvem som helst i verden kan stemme, men man får bare én stemme hver.

Har troen

Natasha Hill selv tror at barnet vil bli mer fornøyd med et navn som offentligheten var valgt, framfor et navn hun ville ha valgt på egen hånd. Grunnen er at hun, ifølge henne selv, har spesiell smak. Og hvis hun ikke liker navnet på barnet?

– Det går alltids an med kallenavn, sier hun til NBC 7 San Diego.

Hvis du som vordende forelder har dårlig fantasi eller ikke klarer å bestemmet deg, sjekk ut Babynames.net for litt inspirasjon.

Når vi først er inne på temaet barn:
Visste du at 90-tallets store skrekk, Tamagotchien, er tilbake? »

Se hva Belly Ballot dreier seg om i denne videoen på YouTube:


(Kilde: NBC 7 San Diego)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen