Kutt ned på ledningene

Hvis du er en av dem som syns mobiltelefonens MP3-spiller har for dårlig lyd, for liten plass eller begge deler, er denne løsningen fra Mavizen noe for deg. Selskapets nye Blueye er bindeleddet mellom mobiltelefonen og mp3-spilleren, kasettspilleren eller hva du foretrekker å høre musikken din på.

Blueye gjør omtrent det samme som Tekkeons blåtannløsning som vi skrev om for en måned siden. Du plugger ledningen fra Blueye til mp3-spilleren, og hodesettet ditt i Blueye. Deretter parer du Blueye og mobiltelefonen din sammen via blåtann. Dermed kan du besvare samtaler og høre på musikk uten å være nødt til å ta av hodesettet.

Når telefonen din ringer, skrur Blueye automatisk av lyden fra mp3-spilleren slik at du kan besvare samtalen. Det er en mikrofon innebygget i blåtannenheten, men du har også mulighet til å koble til en ekstern mikrofon. Du kan svare på samtaler enten ved å trykke på svarknappen, eller velge å bruke den innebygde stemmegjenkjenningsfunksjonen.

Mavizens Blueye finnes i svart, rødt og hvitt, og kan kjøpes fra produsentens hjemmesider. Prisen er omtrent 720 kroner (£60) uten at frakt og tollavgifter er regnet med.

(Kilder: Mobil.se, Mobilemag.com, Mavizen.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen