Kurser mobilspillere

Nokias dedikerte spilltelefoner, N-Gage og N-Gage QD, har begge solgt langt dårligere enn Nokia forventet, og møter hard konkurranse hos Sonys Playstation Portable og Nintendos Dual Screen.

For å skape nytt liv rundt sine to spillmobiler og mobilspilling generelt, har Nokia nå opprettet nettstedet N-Gage Academy. Siden har som mål å vise eiere av både N-Gage og andre Nokia-telefoner hvor enkelt det er å både laste ned spill og sende de til venner.

Akademiet tilbyr deg et lite spill som du kan laste ned gratis, enten via WAP/GPRS eller til PC-en. Hvis du velger å laste ned spillet til din PC, må du deretter overføre det til mobiltelefonen via blåtann eller en minnekortleser.

På selve nettstedet kan du også prøve det samme spillet som du kan laste ned. Konseptet rundt nettstedet er bygget opp rundt en skoletime, og spillet går ut på å skyte bort bokstaver fra faktaopplysninger som dukker opp på en tavle.

I tillegg til at du kan laste ned spillet til din egen mobiltelefon, kan du også sende det til en venn. Alt du trenger å gjøre er å taste inn vennens e-postadresse, og fylle inn en personlig melding til mottakeren.

(KIlde: N-Gage Academy)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen