Kunne du tenke deg å flytte inn hit?

Teknofil Kunne du tenke deg å flytte inn hit?

Kunne du tenke deg å flytte inn hit?

Google-ansatt bygger drømmehjemmet for LAN-spillere.

Nå er det riktignok uvisst hvor populært det er å arrangere private LAN-sammenkomster i disse internett-tider, men det finnes fremdeles tilhengere av gammeldags, lokal flerspillermoro.

Det ultimate nerdehuset

Kenton Varda, en programvareingeniør hos Google, har slått på stortrommen og bygget et hus spesielt designet for LAN-spilling. Huset fremstår ved første øyekast som ganske normalt, men så snart spillekompisene stikker innom forvandles huset til et aldri så lite LAN-paradis.

Varda har bygget tolv PC-stasjoner inn i veggen som kan dras ut og som er fordelt på to rom for lag-mot-lag-spilling. Stasjonene består kun av skjerm, mus og tastatur, og selve datamaskinene befinner seg et annet sted i huset.

For å gjøre oppdateringen av operativsystemene og spillene enklere bruker Kenton en masterdisk på servermaskinen som sørger for synkroniserte oppdateringer av alle PC-ene.

Huset har også to store flatskjermer som er koblet til ulike spillkonsoller, samt ulike sikkerhetsinstallasjoner som kameraer og bevegelsessensorer.

I fremtiden håper Varda å fortsette å oppgradere huset med blant annet høyttalere i alle rom, solpanel og Dance Dance Revolution via Google TV.

Google-ansatte tjener formodentlig bedre enn gjennomsnittet, og konseptet lar seg kanskje vanskelig kopiere av andre, men muligens kan idéen tjene som inspirasjon for andre som liker tanken på å kombinere sosialt samvær med dataspilling?

(Kilde: Gizmag, via Slashdot)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen