Kunder hos Noextras får endelig 3G

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
John Olve Andersen i Noextras kommer med 3G-dekning til kundene sine.

Nesten to år etter at det første 3G-nettet ble åpnet i Norge, kommer nå mobiloperatøren Noextras med 3G-støtte til sine kunder. Neste uke vil det åpnes for 3G hos operatøren. Dermed er Noextras en av de siste operatørene som tilbyr dette til sine kunder.

Jobbes med
– Vi jobber med Netcom mot at det skal komme 3G-støtte, sier John Olve Andersen i Mobyson, selskapet som eier Noextras, til Amobil. Andersen sier at Netcom må foreta en oppgradering i nettet før Noextras får 3G.

I følge Øyvind Vederhus i Netcom, behøver ikke de virtuelle operatørene i Netcom-nettet å gjøre annet enn å be om 3G-støtte for å kunne tilby dette. Det skal heller ikke være noe behov for å gjøre oppgraderinger for å tilby 3G til virtuelle operatører.

Misforståelse
Hvorfor Noextras først nå har bedt om 3G-støtte, har ikke Andersen noe godt svar på.

– Det er ingen spesiell grunn til det. Det viser seg at det har vært en misforståelse mellom oss og Netcom, og først nå er det mulig å få på plass en avtale, sier Andersen.

Netcom sier på sin side at det ikke har vært noen forsinkelse fra deres side, og at prosessen med å sette i gang 3G-støtte hos Noextras ikke har tatt lenger tid enn nødvendig.

Nå viser det seg at Netcom og Noextras har fullført avtalen seg i mellom i dag. Kundene skal ikke behøve å skifte SIM-kort for å nyte godt av 3G.

– Det har vært en del etterspørsel etter 3G fra våre kunder i slutten av august og begynnelsen av september, sier Andersen.

Noextras har for øvrig allerede støtte for EDGE.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen