Kundene slakter Telenor

Misfornøyd med Telenor? Da er du ikke alene. (Foto: René Mansi / Istockphoto)
Misfornøyd med Telenor? Da er du ikke alene. (Foto: René Mansi / Istockphoto)

EPSI (European Performance Satisfaction Index) Rating har gjennomført en undersøkelse om kundetilfredshet blant norske brukere av mobiltelefoni, fasttelefoni og bredbånd.

Resultatene er mildt sagt nedslående for Telenor. I undersøkelsen, som omfattet 3 122 bedrifter og privatpersoner, kom Telenor dårligst ut på samtlige områder som gjaldt kunderelasjoner, skriver Digi.no.

Det Telenor skårer aller dårligst på, er spørsmålet om kundene synes de får mye for pengene.

På privatmarkedet er det de mindre operatørene som har størst antall fornøyde kunder. De tre operatørene flest kunder er fornøyd med, er Ventelo, Chess og Telio. Blant bedriftskundene er flest fornøyd med Netcom. På begge markedene havner Telenor på jumboplass.

Telenor er naturlig nok ikke fornøyde med å havne på sisteplass i undersøkelser om kundetilfredshet.

- Ikke fornøyde

- Vi er selvfølgelig ikke fornøyd med å score så lavt som vi gjør. Vi går noe frem, men ikke nok til å komme bort fra bunnplassen. Men vi anstrenger oss for å bli bedre, og har allerede sett av andre undersøkelser, blant andre egne undersøkelser og MMI sin omdømmemåling, at vi har fremgang, sier Telenors informasjonssjef Atle Lessum, til Stavanger Aftenblad.

Lessum mener at kundene har blitt mer krevende.

– Telenor har 2,7 millioner kunder innenfor mobiltelefoni, og terskelen for at noe går galt er lavere. Folk er mer bevisste, og har lettere enn før for å reagere når ikke alt er som det skal være. Dette gjør oss mer sårbare. Når flere klager og er misfornøyde, svekker det omdømmet vårt, sier han.

Han bedyrer at Telenor jobber hardt innenfor kundeservice, og peker samtidig på at prisreduksjoner virker positivt. Samtidig mener han at det tar tid før resultatene av anstrengelsene viser seg.

(Kilder: Stavanger Aftenblad, Digi.no)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen