Kun kvinner igjen på jorden

Regissør D.J. Caruso, mest kjent for ungdomsthrilleren "Disturbia", planlegger nå å filmatisere Brian K. Vaughans tegneseriesuksess "Y the Last Man". I et intervju med nettstedet Scifi.com kan nå Caruso fortelle mer om prosjektet.

Yorick og Ampersand fra
Yorick og Ampersand fra "Y the Last Man".

Mer intens

"Y the Last Man" foregår i en verden der hele den mannlige befolkningen på jorden er utslettet av et virus som dreper alle med et Y-kromoson, altså alle menn. Slackeren Yorick er mystisk nok den eneste mannen igjen på jord. Sammen med sin apekatt Ampersand setter han ut på en reise for å finne sin kjæreste Beth som har bosatt seg i Australia.

Ifølge Caruso vil et viktig element i filmatiseringen bli å gjøre historien mer intens. Planen er å separere Yorick og Ampersand, for på den måten å stramme inn på historien. I tegneserien reiser de to sammen med hverandre, men er ikke avhengig av hverandre - i hvert fall ikke mer enn som venner. Det har Caruso tenkt å forandre på ved å gjøre Ampersand til et nøkkelelement for Yoricks overlevelse.

- Hvis man separerer Yorick og Ampersand, så kan vi åpne opp for muligheten at Yorick blir mer og mer syk ettersom tiden går, kunne Caruso fortelle.

Shia LaBeouf skal sannsynligvis spille hovedrollen i Carusos neste film. Her fra
Shia LaBeouf skal sannsynligvis spille hovedrollen i Carusos neste film. Her fra "Disturbia".

LaBeaouf er førstevalget

- Jeg har diskutert litt med Warner Brothers, og vi håper begge at filmen skal kunne være ferdig i slutten av 2010. Og jeg håper også virkelig at Shia LaBeaouf har mulighet til å være med. Han er førstevalget mitt for hovedrollen.

Shia LaBeaouf skal også spille hovedrollen i den kommende Transformers 2, noe som ifølge Caruso ikke kommer til å kollidere med hans egen film:

- Nei, fordi de er halvveis ferdig med "Transformers 2" nå, så hvis jeg får litt tid på å forberede prosjektet kommer han til å være klar for min film når vi starter innspilling. Jeg tror Shia vil være fantastisk i rollen som Yorick. Han er så dyktig til å spille naturlig, til og med i helt absurde situasjoner.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen