Kulturo.no lansert

Hardware-nettverket står bak flere forbrukerjournalistiske nettsteder som Hardware.no, Amobil.no, Akam.no og Gamer.no, og lanserer altså i dag nyeste skudd på stammen, Kulturo.no. Bak nettstedet står to unge ildsjeler, Raymond Julin (22) og Henrik Salthe (21).

Dype anmeldelser, høy kvalitet

- Vi vil satse på lengre og mer utdypende anmeldelser enn de store dagsavisene, samtidig som vi kommer til å kjøre jevnt over høyere kvalitet og frekvens på stoffet enn de små, amatørdrevne nettsidene, sier redaktør Henrik Salthe.

Kulturo vil tilby anmeldelser som er av høy kvalitet og dypere enn det man ofte ser i dagspressen, skrevet av skribenter med glødende interesse for temaet og med en høy bakgrunnskompetanse.

Planlagt siden høsten 2005

Kulturo har vært under planlegging siden høsten 2005, og Raymond Julin er glad for at siden nå er klar til lansering.
- Etter flere måneders hardt arbeid er det veldig deilig å endelig se resultatet av arbeidet. Det skal bli spennede se hvordan kultur-Norge tar imot prosjektet vårt, mener Raymond Julin.

Fyller et tomrom

Vi føler at Kulturo med sitt profesjonalitetsnivå og utfyllende tekster vil fylle et tomrom i medie-Norge. Stefan Halck Erixon (Daglig leder Hardware Online AS)

Kulturo har foreløpig knyttet til seg et tyvetalls frilansjournalister som skal være med å drive nettstedet, og Henrik Salthe tror kulturo vil levere noe som leserne har lyst på.
- Vi føler at Kulturo med sitt profesjonalitetsnivå og utfyllende tekster vil fylle et tomrom i medie-Norge. I tillegg drar vi nytte av Orkla-maskineriet på mange måter, og har god oppbakking derfra, sier daglig leder i Hardware-nettverket, Stefan Halck Erixon.

Henrik Salthe forteller at tilhørigheten til Hardware-nettverket, allerede fra første dag, medfører at Kulturo kan tilby Norges beste prisguide - Prisguide.no, på siden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen