Kulturo.no + STUDiO-festivalen = sant

STUDiO-festivalen har et variert program. Kulturo.no vil dekke noe av det. Foto: Jakob Spira
STUDiO-festivalen har et variert program. Kulturo.no vil dekke noe av det. Foto: Jakob Spira

I morgen durer kanskje landets største studiestartfestival i gang. Mengder av god musikk fra band som Serena Maneesh, The Lemonheads og King Midas står for tur.

Men det er langt fra alt, Ane Brun tar med seg et klassisk ensemble, Espen Thoresen HversågodTakkskalduha lager rølperadio fra Campus og utenriksministert Støhre skal legge gjøre utenrikspolitikk til snakkis. Og ja, saftig pornodebatt blir det også.

Samarbeid

Kulturo.no har bidratt til STUDiO ved å lage festivalavisen. Den detter ut av Dagbladet i Oslo/Østlands-området i morgen. Du kan likevel allerede i dag laste ned en PDF-versjon her.

– STUDiO skal være en heftig feiring av semesterstart og du som student i Oslo skal stå i sentrum i hele to uker. Vi vil gjenspeile den store studentaktiviteten som forgår hele ået i Oslo, derfor er det studentforeninger som står bak programmet, sier festivalsjef Pernille Nonås Mogensen.

Kulturo.no kommer også til å dekke noen av arrangementene på festivalen. Du kan også lese det fulle programmet på festivalens nettsider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen