Kule mobiler fra Glofiish

Det er ikke så ofte vi skriver om mobiltelefoner fra E-TEN på Mobilen.no, noe som har sin naturlige forklaring i at telefonene foreløpig ikke er tilgjengelige på det norske markedet.

Men vårkolleksjonen til den taiwanske mobilprodusenten er imidlertid så spennende at vi finner det bryet verdt å ofre dem noen linjer. 

Glofiish
Under navnet Glofiish lanserer E-TEN tre windows-mobiler med spennende design og funksjonalitet.

X600 er en 3G-mobil med støtte for turbo-3G (HSDPA) og edge. Den har VGA-skjerm (640x480 punkter), noe som gir fire ganger skarpere bilde enn det vi ser på de aller fleste andre PDA-mobiler. X600 kjører 400 MHz prosessor fra Samsung og har innbygget 2 megapiksler kamera.

I tillegg er den utstyrt med GPS og et batteri på hele 1530 mAh. Det vil den nok også trenge, med en så høyoppløst skjerm, GPS og WLAN.

Operativsystemet er Windows Mobile 6.0 Professional.

X500 er en noe enklere utgave, med vanlig QVGA-skjerm (240x320 punkter). Men også denne mobilen har GPS og WLAN. Den støtter imidlertid ikke 3G, men har edge. Prosessoren og batteriet er som på X600, mens operativsystemet er Windows Mobile 5.0.

M700 er kanskje den mobiltelefonen som har det mest anvendelige brukergrensesnittet, ettersom den har et utskyvbart tastatur. Ellers er spesifikasjonene omtrent de samme som på X500, med GPS, 2 megapiksler kamera og innbygd WLAN-kort.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen