Se kampen mellom KUKA og bordtennis-proffen
Teknofil
(Bilde: YouTube)

Se kampen mellom KUKA og bordtennis-proffen

Oppdatert: Vinneren av "mann mot maskin" ble avslørt i dag.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Robotprodusent KUKA traff blink med markedsføringskampanjen sin i forbindelse med at de skulle åpne en ny fabrikk i Kina. Der utfordret de bordtennisproff Timo Boll til duell mot deres råeste robot, en KR Agilus.

Teaseren som KUKA la ut for en måned siden pirret definitivt interessen til mange. Nå er det under et døgn til vi finner ut hvem som er best mellom mann og maskin.

Kampen sendes ikke live

Vi ble først forespeilet at kampen skulle spilles live under åpningen av den kinesiske fabrikken. Dessverre viser det seg at dette ikke er tilfellet. Derimot blir det premiere på filmen som viser kampen mellom KUKA-roboten og den tidligere verdensmesteren i bordtennis. Den ser du på nettsiden Kuka-timoboll.com tirsdag kl. 05.00 norsk tid.

Forhåpentligvis vises hele kampen, uten kreativ klipping og redigering, men det vet vi ikke på forhånd. Mannen som må prøve å forsvare menneskehetens ære (!), proffen Boll, gleder seg, i hvert fall:

– Hvor enn jeg går snakker folk til meg om filmen. Kampanjen er mer enn bare morsom, den promoterer bordtennis som sport over hele verden. Det gjør meg spesielt glad. Men det blir virkelig fascinerende når filmen blir presentert på tirsdag, sier pingpong-proff Timo Boll i en pressemelding.

Oppdatert: 

Det tyske selskapet KUKA la ut kampvideoen i dag tidlig, og reaksjonene har ikke latt vente på seg. I stedet for å slippe et uredigert klipp av kampen mellom Timo Boll, har KUKA heller laget over over-stylet reklamefilm med mye kryssklipping og innøvde manøvre. 

Du kan se filmen under, men ikke forvent deg en reell kamp mellom mann og maskin - dette var bare et reklamestunt fra KUKA: 

Hvem heiet du på? Kommenter i forumet!

De blir mer og mer avanserte:
Hver tredje jobb kan bli erstattet av roboter om 10-20 år »


(Kilder: Kuka-timoboll.com)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen