KU990 har nesten halvert seg i pris. (Foto: Einar Eriksen)

KU990 stuper i pris

En rekke underholdningsfunksjoner er på plass. Synd at ikke musikkspilleren er bedre.
Slik ser menyen til KU990 ut.
Dette er KC910, som er oppfølgeren til KU990.

Nå kan du gjøre et kupp på LGs trykkskjermtelefon KU990 Viewty. Denne telefonen har nemlig falt kraftig i pris, og koster nå nesten halvparten av det den gjorde i april i år.

Da vi testet KU990 kostet den omtrent 4000 kroner, men i dag kan du få den for 2300 kroner uten abonnement. Prisguiden avslører at det i skrivende stund er nettbutikkene Net on net og XD som har den på lager til de laveste prisene.

Les også: Test av KU990 »

Alder ingen hindring

Til tross for at KU990 er en snart ett år gammel telefon er den fortsatt interessant i dag. Den byr på super-3G, stor trykkskjerm, støtte for minnekort og kan spille av video i Divx-format. Telefonen har også en funksjon som lar deg spille inn video i 120 bilder per sekund, slik at du kan vise videoen i sakte kino.

Grunnen til at telefonen har falt såpass mye i pris er trolig at LG har en oppfølger, KC910 Renoir, på vei. Denne telefonen har mange av de samme funksjonene, men i tillegg GPS, Wi-fi og et 8 megapikslers kamera.

Les mer om KC910 »

Siste rest?

Dersom det er dette som er hovedgrunnen til at KU990 faller såpass mye i pris, er det også sannsynlig at telefonen snart er sluttsolgt.

Her finner du ut mer om KU990:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen