Krystaller for Canada

Fra flere mobilprodusenter har vi sett spesialmodeller for de som er glade i glitter og glamour. Ofte blir en standard-telefon utstyrt med et spesielt deksel, gjerne med gull og edelstener nok til at væpnet beskyttelse er anbefalt.

Mobil- og pda-produsenten PalmOne kaller denne spesialutgaven av Treo 650 for "den ultimate Canada-smarttelefonen", noe som også bildet gir en indikasjon på.


Canada for alle, absolutt alle, pengene.

Gjennomført
Men man får ikke bare en rikt utsmykket smarttelefon med 2.000 Swarovski-krystaller, også på innsiden er det tydelig at Canada er hovedtema. Et bredt utvalg kanadisk musikk er på plass, blant annet fra artistene Arcade Fire, k-os, Oscar Peterson and Neil Young. Man kan lese en e-bok "The Oryx and Crake" av Margaret Atwood, eller lytte til lydbøkene "Life of Pi" av Yann Martel og "A History of Ice Hockey" av Greg Proops.

Bryan Adams' "Summer of '69" som ringetone frister nok ikke bare kanadiere, men teksten til nasjonalsangen "O Canada" er kanskje ikke like interessant for alle. Det følger dessuten med et air hockey-spill, samt "Canadian Donuts", et program som kan lokalisere nærmeste smultring-utsalg.

Fortsatt interessert? Inntekten går foreningen for autister i Canada, og for øyeblikket ligger prisen på 1.200 dollar. Budrunden avsluttes ikke før 14. april og du kan delta på denne nettsiden.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen