Krysser Iphone og N95

Krysser Iphone og N95

Den kinesiske mobilnyheten Nokiphone N3000i er noe helt for seg selv, men kan likevel ikke kalles orginal. 

Her har selskapet tatt utseende til en Apple Iphone og formfaktoren til en Nokia N95. Dermed er den mer eller mindre prikk lik en Iphone, men er todelt slik at skjermen kan skyves opp eller ned etter om du vil ha mobiltastatur eller musikktaster. 

Beskjedne spesifikasjoner

Dessverre har Nokiphone ikke kopiert inn 3G, Wi-fi eller GPS fra verken Nokia eller Apple. Likevel er spesifikasjonene ganske interessante, og Nokiphone N3000i lar deg for eksempel bruke to SIM-kort om gangen. 

Skjermen måler 3,2 tommer, noe som er litt mindre enn skjermen til Iphone 3G på 3,5 tommer men en god del større enn den originale N95 med 2,6 tommers skjerm. 

5 eller 1,2 megapiksler?

Kameraet i N3000i tar bilder i oppløsninger på inntil fem megapiksler, ifølge produsenten. Imidlertid skriver produsenten også at oppløsningen er 1280 x 960. Dette er ikke fem megapiksler, men litt over 1,2 megapiksler. 

Ellers har telefonen Bluetooth 2.0, MMS-støtte og GPRS-tilkobling. Den spiller også musikk i formatet MP3.

Dersom du tør å stole på en kinesisk produsent som kopierer utseendet til populære mobiler, og ikke er så nøye på om det er garanti på den eller ikke, kan du bestille N3000i på chinagrabber.com for 130 dollar, eller rundt 880 kroner pluss frakt og toll.

(Kilder: pmptoday.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen