Krysscriptingorm treffer MySpace

Når "Samy"-ormen hadde infisert en side, la den også til teksten "but most of all, samy is my hero" på slutten av andre brukeres profil. Ormen som ble lagt ut var selvreplikerende, slik at den fort spredde seg til over en million MySpace-sider. På mindre enn 24 timer hadde ormen skaffet "Samy" over en million nye "venner."

"Samy" er nå redd for å bli saksøkt av MySpace-eierne, siden nettsiden måtte tas ned som følge av ormen. Etter at han hadde satt ormen i spredning, kom det de første timene flere hundre nye venner på hans konto. Etter en stund fikk han 1000 nye venner hvert sekund, og passerte for 1 million. Da tok MySpace ned nettsiden, og fjernet ormen fra alle brukerprofilene.

"Samy" selv uttaler at ormen ikke var ment å være ondsinnet. Kontoen hans hos MySpace er nå slettet, men selskapet har ennå ikke kontaktet ham. "Jeg, en helt? Det må ha vært den morsomste vitsen folk har hørt på en stund. Vel, mange flere hørte det en jeg egentlig ville," uttalte han i et e-postintervju med BetaNews.

Kilde: BetaNews

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen