Krogvold møter Draugen

Draugenplattformen på Haltenbanken er åsted for et arbeidsseminar i regi av Nordic Light. (Foto: Heine Schjølberg)
Draugenplattformen på Haltenbanken er åsted for et arbeidsseminar i regi av Nordic Light. (Foto: Heine Schjølberg)

På Haltenbanken i Norskehavet, er den sagnomsuste draugen realisert i form av verdens eneste Condeep-plattform (dypvannskonstruksjon av betong) med kun én sokkel. Nå har du en unik mulighet til å finne ut om Shell sin plattform Draugen, er like skummel som skikkelsen i norske sagn med samme navn.

I løpet av høsten, eller våren, arrangeres det nemlig et arbeidsseminar med Morten Krogvold på Draugenplattformen. Oljeplattformen står på en 251 meter høy sokkel, 150 kilometer nord for Kristiansund, og er normalt ikke tilgjengelig for vanlige fotografer.

Blitsforbud

Arbeidsseminaret er et samarbeid mellom Nordic Light og Shell. Det er planlagt over en langhelg fra torsdag til søndag, og deltakerne skal kunne bevege seg fritt innendørs, og med noen restriksjoner utendørs. Det er blant annet strengt forbudt å fotografere med blits, og det vil alltid være en person med gassmåler med den enkelte fotograf.

Deltar du på arrangementet kan Shell fritt bruke tre av dine beste bilder fra plattformen. De ønsker å se plattformen med nye øyne, ettersom de selv går blind på motiver. I forbindelse med arrangementet arbeider Shell også med å få på plass et fjernsynslag, som skal lage program om arbeidsseminaret.

Helsekrav

For å delta må du være mellom 18 og 67 år, ha tilfredsstillende helse og oppfylle andre krav knyttet til sikkerheten ombord. Blant annet kan du ikke ha epilepsi, sukkersyke, eller andre kroniske sykdommer som medfører bevisshetstap.

Pris for arbeidsseminaret er 6500 kroner. Påmelding og ytterligere informasjon om program, og restriksjoner finner du hos Nordic Light.

Les også: Nordic Light trosser AP

Les også: Nordic Light får ny festivalsjef

Les også: Refleksjon: Mitt fotografiske nyttårsforsett

(Kilde: Histos.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen