Kritthvit Samsung-sommer

I sommer er hvit motefarge nummer en. Det spiller ikke så stor rolle hva du kjøper; så lenge det er hvitt, er det trendy. Derfor kommer Samsung nå med hvit forbrukerelektronikk i lange baner.

Ser du noen på stranden med en hvit duppeditt mellom hendene er det ikke lenger gitt at det er en iPod. I stedet kan det være Samsungs hvite mobiltelefon eller MP3-spiller du legger øynene på.

Bikiniklar
Mobiltelefonen som får æren av å være sommerens hvite skjønnhet er slanke Z150. Med minimale 9,8 millimeter tykkelse er den klar for bikinisesongen, og klar for å sjarmere norske mobilbrukere i senk.

Vekten på 89 gram gjør trolig Z150 til en av verdens minste 3G-telefoner. I tillegg har den to VGA-kamera, videokamera, støtte for MP3 og Bluetooth.

Internminnet på 50 MB rommer ikke hele musikksamlingen, men et par av favorittlåtene vil du alltids få plass til. Trenger du å sjekke e-post mens du ligger på den kritthvite sandstranden har den også en egen e-postklient.

Prisen på Z150 vil ligge rundt 2490 kroner, og den vil komme i salg i løpet av juli.

Musikk
Selvsagt har Samsung også passet på å slenge med en hvit MP3-spiller i sommerens store, hvite satsing. Spilleren heter Z5, og er en 11,4 millimeter tykk MP3-spiller med hvitt deksel.

Med lagringsplass fra 1 til 4 GB er Z5 Samsungs beste iPod-alternativ, og til glede for deg som vil kunne spille av både MP3 og radio er den også utstyrt med en FM-radio.

Z5 har en batteritid på 35 timer, stor fargeskjerm og en rekke smarte knapper for volum, play, pause og neste spor. Prisen varierer fra 1199 til 2199 kroner.

Lytteglede
For å få glede av musikken på henholdsvis mobiltelefon eller MP3-spiller kommer også Bluetooth hodesettet WEP-200 i en hvit versjon. Med en lengde på 3,9 cm og vekt på 9,2 gram tar den lite plass både i øret og i vesken.

Med på kjøpet får du en ligen oppbevaringseske, så du kan skjerme hodesettet for det verste av salt, sjø og sol. Prisen ligger på 999 kroner, og hodesettet vil som Z5 vøre tilgjengelig i løpet av juni.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen