Kritisk avhengig av e-post!


Er du lei spam?

Introduksjon

God kommunikasjon danner grunnlaget for mange bedrifters suksess, enten dette gjelder interne rutiner eller kontakt med kunder. Evnen til å formidle nøyaktig den informasjonen man trenger for å utføre oppgaver eller oppnå et mål ettertraktes av de fleste for å øke effektivitet og maksimere inntekt.

Etter at internett virkelig eksploderte på 90-tallet har det blitt dagligdags å sende enorme mengder med informasjon på tvers av landegrenser og kontinenter.

De siste årene har mange sett med bekymring på den informasjonsflommen som dumper inn fra alle kanter - frivillig og ufrivillig. Stadig flere former å være tilgjengelig på gjør ikke situasjonen nødvendigvis bedre.

Stadig har det blitt gitt advarsler mot såkalt mobilitet og at man aldri lenger vil ha noe reelt, sunt privatliv så lenge man har med seg en mobiltelefon.

Aktuelle artikler:

Spådommen kan vel ikke akkurat sies å ha slått feil, men privatliv blir allikevel et definisjonsspørsmål avhengig av livsstil og personlige normer.

Hvordan skal man best bruke de ulike formene for kommunikasjon og hvordan kan du synkronisere alle de spesifikke oppgavene i forhold til den informasjonen som renner inn fra e-post, IM, telefon og "over bordet".

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen