Kritisér venner anonymt

Kritisér venner anonymt

Det finnes snart ingen grenser for hva slags merkelige tjenester man kan finne på internett. Sosiale nettverkstjenester har lenge vært i skuddet, men nå kommer det en ny vri.

Nå kan man evaluere folk selv om de ikke har registrert seg med noen slags profil. Hvis du har en e-postadresse på noen, kan du enkelt gi en anonym evaluering som vil bli tilgjengelig for alle på internett.

Testversjon

Den nye tjensten The Gorb er ifølge idg.se enda et eksempel på tjenester vi godt klarer oss uten. I tillegg til å gi karakterer på personlige og jobbmessige egenskaper, kan man legge inn kommentarer om hvordan en person er.

The Gorb er foreløpig ute i en testversjon, og det er gratis å gi ris og ros til alle du kjenner. Du må imidlertid registrere deg som bruker før du kan sette i gang med evalueringen.

Sikret anonymitet

Spørsmålet er om folk trenger en internettjeneste for å gi ris og ros til folk de kjenner.

Selv om man på denne måten skal være sikret anonymitet for sine meninger, vil ikke en slik tjeneste bli nyttig før mange eventuelt begynner å bruke den.

Hvis alle arbeidsgivere for eksempel begynner å legge ut sine erfaringer med deg etter hvert som du bytter jobb, kan jo tjenesten komme i et annet lys. Det samme kan skje hvis hele vennegjenger setter i gang med å evaluere hverandre.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen