Kristen Stewart får hovedrollen i ny "1984"-film
Teknofil
(Bilde: Montasje: Shutterstock/1984/Teknofil.no)

Kristen Stewart får hovedrollen i ny "1984"-film

– Jeg vet at vi vil lage noe naturlig og ekte, sier Twilight-stjernen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

1984, George Orwells fremtidsroman fra 1948 om "storebror som ser deg", skal filmmatiseres på ny ifølge The Verge. Denne gang vil Kristen Stewart og Nicholas Hoult spille hovedrollene.

Twilight-stjernen Stewart skal ha uttalt at den nye filmen vil være en romantisk, lettere oppdatert versjon av filmen som kom i 1956. Navnet på nyinnspillingen blir derimot "Equals", ikke "1984".

Naturlig og ekte

 Å tolke Orwells mest kjente verk kan vel være en utfordring for de aller fleste, og overfor Associated Press erkjenner Stewart at hun egentlig ikke er klar for rollen. Likevel fikk regissør Drake Doremus overtalt henne til å ta utfordringen.

– Jeg stoler på Drakes avgjørelser, og vet at vi vil gjøre noe naturlig og ekte, sier skuespillerinnen til Associated Press.

"Steinansiktet" Stewart blir harsellert mye med på Internett, fordi hun etter sigende ikke har et like variert spekter av ansiktsuttrykk som andre skuespillere. Derfor kan det være at noen heller ville valgt noen andre til en slik film. Jennifer Lawrence fra The Hunger Games var aktuell for den samme rollen, men ble dumpet til fordel for Stewart.

«Breaking Bad»-spin-off kommer til Netflix:
Du slipper å vente på You Better Call Saul »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen