Kringkast Nano-en

Tilbehør til Apples iPod-serie er blitt big business, og stadig flere tredjepartsprodusenter hiver seg nå på Apples iPod-suksess og slipper tilbehør til den populære musikkspilleren. Men mens det ofte er harddisk-versjonen som er førsteprioritet for mange produsenter, velger Nyko nå å slippe et eget høyttalersett for Nano-versjonen.

Og tro oss, et mindre anlegg enn dette finner du neppe. Sound Stage, som anlegget heter, er nemlig ikke større stort større enn tre Nanoer på langs, med plass til mp3-spilleren i midten. På hver side finner to høyttalere, som skal sikre at alle lydnivåer er tilstede. For å få mest mulig bass ut av mikroanlegget har Nyke implementert Maxx Baas Boost-støtte. Dermed skal du, ifølge produsenten, slippe å bekymre deg for at trommearbeidet til Phil Rudd i AC/DC skal høres ut som et par kjøkkenvisper som daskes slapt mot middagsgryten.

Er du en som ofte glemmer å lade iPoden, så kan Sound Stage også være en svært smart investering. Anlegget lader nemlig iPoden så lenge denne er tilkoblet. Om du kobler anlegget til datamaskinen kan du i tillegg overføre musikk og redigere spillelister mens spilleren er tilkoblet. I tillegg får du med en hendig liten fjernkontroll, som lar deg styre musikken fra sengen eller andre deler av rommet.

Utifra beskrivelsen kan Sound Stage høres ut som en svært dyr fornøyelse. Det er den ikke, med mindre du regner i kilopris. Sound Stage vil nemlig få en prislapp på rundt 700 kroner når den kommer i salg, noe den trolig vil før sommeren.

For mer informasjon kan du besøke Nykos hjemmesider.

(Kilder: Nyko, ChipChik)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen