Krig mellom Ludo og Ventelo

Krig mellom Ludo og Ventelo

Vollvik hevder det er Ventelo som skylder dem penger, ikke omvendt.

I dag ble det kjent at Idar Vollviks mobilselskap Ludo Mobil begjæres konkurs av Ventelo. Ventelo vil holde liv i Ludo-kundenes mobilsignaler frem til 3. februar, så er det slutt. Kunder som vil bli Ventelo-kunder, kan bli det uten å bytte SIM-kort, skriver Ventelo i en pressemelding.

Nå slår Vollvik tilbake, og hevder det er Ventelo som skylder dem penger – ikke motsatt. Det skriver bransjenettstedet Inside Telecom.

I et innlegg på Vollviks Facebook-side forklarer gründeren hvorfor han mener det er Ventelo som skylder Ludo penger, og ikke omvendt.

– Ventelo hevder at Ludo mobil skylder dem penger, mens det i realiteten er motsatt. Ventelo har over lang tid overfakturert oss. Dette har sammenheng med at Ludo har en avtale som skal gjenspeile de innkjøpskostnader som Ventelo har. Ludo oppdaget ved en tilfeldighet at Ventelo hadde fått lavere innkjøpskostnader enn det de hevdet overfor Ludo, uten å la Ludo få tilsvarende reduksjon i prisen, skriver Vollvik.

Vil begjære Ventelo konkurs

Han skriver videre at hvis ikke Ventelo umiddelbart krediterer dette beløpet og trekker tilbake konkursbegjæringen, vil Ludo svare med å begjære Ventelo konkurs.

– Vi finner oss ikke i en slik behandling som vi har vært utsatt for av Ventelo, skriver Vollvik.

Ventelo avviser påstandene overfor nettstedet E24.no.

– Dette er selvsagt ikke riktig. Vi har fakturert Ludo mobil i henhold til den avtalen vi har, men selskapet har over lang tid ikke gjort opp for seg. Vi har vært veldig tålmodige, sier kommunikasjonsdirektør Heidi Egede Nissen i Ventelo til E24.no.

Les også: Ludo er begjært konkurs

(Kilder: Inside Telecom, E24.no)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen