Krever 10 000 kr for Samsungs nettbrett

Vil du være helt sikker på at du får tak i et eksemplar av Samsung Galaxy Tab når den kommer til Norge, kan du registrere bestillingen din hos Telenor allerede nå.

Les også: SNIKTITT: Samsung Galaxy Tab
Les også: Her er oktober-mobilene

Det følger imidlertid med noen aldri så små betingelser. Surfebrettet må kjøpes med abonnementet Frihet, samt Mobilt Bredbånd Dag & Natt.

I en e-post skriver Telenor at de ønsker at kundene skal ha forutsigbare kostnader, i tillegg til at surfing vil være en viktig del av Galaxy Tab.

Prisen blir riktig nok nokså forutsigbar, men også nokså høy. Den 12 måneders abonnementsavtalen og bindingstillegget og surfebrettet selv, vil nemlig koste deg hele 9966 kroner det første året. Summen er delt opp i 3990 for brettet og 5976 i abonnementsutgifter.

Inkludert i denne prisen får du 6 GB data hver måned, én gratis samtale med support-tjenesten Telenoreksperten, pluss mulighet til å koble deg til Telenors Trådløse Soner rundt omkring i det ganske land.

Galaxy Tab er for øvrig ventet inn i mange nettbutikker denne måneden, hvor du kan få kjøpt den uten abonnement, for rundt 6500. Vær imidlertid obs på at du trenger et abonnement hvis du vil ha muligheten til å surfe utenfor trådløse soner.

(Kilde: Telenor)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen