Kredittkortmobil fra LG

Kredittkortmobil fra LG

Fra før har vi sett både Samsung og VK lage mobiltelefoner på størrelse med et kredittkort. Denne gangen er det LGs tur, og deres KE820 er på vei til norske butikkhyller.

Målene er svært like som på Samsung P300 og P310– og selvsagt også svært nært målene på et kredittkort.

VK laget de første kredittkortmobilene Mobilen.no testet, og det var bare millimeter om å gjøre at VK 2000 gikk ned i kredittkortholderen, og vi kunne uten problemer gjemme den under både kredittkort og førerkort.

Minimal
LG KE820 skal være enda et hakk mindre enn Samsungs P310. Med sine 73 gram og målene 95 x 52 x 9,9 millimeter er den et par gram mindre enn forgjengeren.

Telefonen har et kamera som tar bilder i 2 megapikslers oppløsning, MP3-spiller og støtte for Edge. Dermed går det kjapt og greit å laste ned musikk eller surfe når du er ute på farten.

KE820 har støtte for eksterne minnekort, slik at du kan fylle den med dine favorittlåter og samtidig ha plass til bildene du knipser.

Mobilen.no har snakket med LGs representant i Norge, som kan fortelle at modellen kommer til Norge i løpet av november med en prislapp på rundt 3800 kroner.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen