Kreativt fra Nokia

Det begynner å bli en stund siden vi har hørt noe fra Nokia, som er verdens ledende mobilprodusent. Nå slipper finnen fem nye produkter som burde være interresante for både moteslaver og de som er interresert i orginalt interiør.


Nokia Image Frame SU-4

Nokia Image Frame SU-4 er et digitalt alternativ til den tradisjonelle bilderammen. Rammen kan lagre opp til 50 bilder i JPEG eller GIF-format, som man igjen kan vise på skjermen. Man kan velge mellom å vise et bilde konstant, eller at rammen skifter automatisk mellom de lagrede bildene med jevne mellomrom. Overføring av bilder til enheten skjer via den integrerte IR-porten.


Nokia Image Frame SU-7

Nokia kommer også med en annen versjon av rammen, Nokia Image Frame SU-7, som i tillegg til å ha alle spesifikasjonene til den ovenfornevnte også har muligheter for å motta MMS, forutsatt at man har et SIM-kort montert i rammen. Vi vil tro at Nokias to nye bidrag til interiørmarkedet kan falle i smak hos enhver innehaver av en moderne leilighet.


Nokia Medallion 1

Den finske produsenten kommer også med to forskjellige nyvinninger innen motefronten. Nokia Medallion 1 og Nokia Medallion 2 er navnene på disse, som rett og slett er halskjeder beregnet til daglig bruk. Inni selve "medaljongen" på smykket kan du lagre opp til 8 bilder, som overføres via IR-porten.


Nokia Medallion 2

Det femte og siste produktet fra Nokia, er rett og slett et kaleidoskop, noe de fleste forbinder med barndommen som et av mange leketøy man hadde på soverommet. Nokia Kaleidoscope er nok en smule mer avansert enn disse, med muligheter for å lagre opp til 24 bilder i JPEG og GIF-format. Tanken bak produktet er at man skal kunne se bilder i full størrelse ved å kikke inn i linsen, uten at andre har muligheten til å sniktitte. Man kan selvsagt kjøpe nye minnekort om man vil ha muligheten til å se flere bilder. Overføringen av bilder skjer via IR port.


Nokia Kaleidoscope

Nokia viser med dagens lansering nok en gang at de er blant de mest kreative produsentene på markedet. Når de samtidig slipper 7600, som er en helt ny telefon med et helt nyskapende design på mobilfronten, må man si at man kan forstå hvorfor den finske mobilprodusenten er verdens bestselgende.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen