nike-adapt-bb-1
nike-adapt-bb-1 (Foto: Nike)

Kranglete Android-app lager krøll for Nikes smarte sko

Oppdatering gjør skoene ubrukelige.

Det er ikke mange dagene siden Nike slapp sine selvknytende og høyteknologiske Adapt BB-sko på markedet i USA, og nå meldes det om at Android-versjonen av den tilhørende appen lager alvorlige I-landsproblemer for en del smartskoeiere.

En rekke brukere melder i det minste om at de har forsøkt å oppdatere skoene med denne, noe som har endt med at den ene eller andre ikke lenger vil pare med appen – og derfor heller ikke vil stramme seg selv.

  Foto: The Verge

Feilen kan visstnok også føre til at hele motoren slutter å fungere, slik at det ikke går an å få skoene til å sitte ordentlig ved å bruke de fysiske knappene heller.

Heldigvis for Nike har de bygd inn flere måter å resette skoene på, så forhåpentligvis får de etter hvert ryddet opp i problemene og rullet ut en oppdatering som faktisk fungerer.

Skal tilpasse seg

  Foto: Nike

Selv om Nike nå har fått litt problemer med de nye skoene sånn rett ut av startblokka, er selve teknologien interessant. Ved å stramme seg selv og i større grad tilpasse seg forskjellige bruksmønstre, skal skoene teoretisk sett være mer behagelige å bruke over tid.

Nike har for øvrig varslet om at teknologien i de smarte skoene fremover også vil bli brukt i andre produkter fra selskapet. Forhåpentligvis de på plass en bedre app og rutiner for fastvareoppdateringer før den tid.

Konkurrenten vil også være med:
Her er Pumas selvknytende modell >>>

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen