Kraftplugg fra McIntosh

Den amerikanske Hi-fi-produsenten McIntosh har nylig annonsert en ny forsterker – MC601 – som skal erstatte forgjengeren MC501. McIntosh lover teknologi og funksjonalitet som passer godt inn i dagens kravstore verden.

MC601 har et stilig design med et LED-belyst frontpanel i blått som viser effekten av kraftforbruket til forsterkeren på en gammeldags måte, men likevel i en moderne innpakning. Chassiset består av solid, rustfritt stål, komplett med knapper av aluminium for å gi et retroaktig utseende.

Blant de tekniske egenskapene er det verdt å nevne McIntoshs Power Guard-teknologi, som gjør at kretskoblingene kan maksimere lydkvaliteten med høyt effektforbruk. Den såkalte Sentry Monitor-egenskapen skal også beskytte strømkretsen til forsterkeren og tilkoblede høyttalere.

MC601 har et effektforbruk på 600 watt, samt transistorer med Thermal Track som skal sørge for at operasjonene i enheten forblir nedkjølte og effektive. MC601 vil også dukke opp med fleksible tilkoblingsmuligheter som er spesielt tilpasset den moderne digitale hverdagen.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Mer konkrete produktdetaljer og prisantydning på MC601 har ennå ikke dukket opp, men forsterkeren er ventet å bli tilgjengelig i løpet av kort tid.

(Kilder: Ecoustics)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen