Kraftkar fra Samsung

Som en tyvstart på årets CeBit-messe i Hannover i Tyskland, viser Samsung nå frem sin romsligste mobiltelefon noen sinne, nemlig musikkmobilen i310. Telefonen er imidlertid romslig på mer enn én måte.

I310s design er delvis inspirert av forgjengeren, i300, som først ble presentert for omtrent ett år siden. Når det gjelder de vitale målene er også de to modellene veldig like. I310 har mål på 11,2 x 4,9 x 2,0 centimeter, og er dermed et stykke unna de aller minste modellene på markedet. Telefonen veier også en del, nemlig 120 gram.

Men så har da i310 mye under panseret også. I310 er en smarttelefon, og kjører Microsofts Windows Mobile 5.0 som operativsystem. I310 har en TFT-skjerm med en oppløsning på 240 x 320 piksler. Skjermen kan vise 65 000 farger.

Det mest spesielle ved i310 er den store innebygde harddisken, som rommer hele 8 GB. Til sammenlikning har fjorårets i300 en harddisk som er under halvparten så stor. Skulle ikke 8GB være nok, kan du utvide minnet ytterligere med minnekort av typen MicroSD.

Selv om i310 ikke presenteres med fokus på musikk, har telefonen støtte for både mp3-filer og en hel rekke andre formater. I310 har også fått et to megapikslers kamera med blits og mulighet for å ta opp små videosnutter.

Vil du bruke telefonen til å kommunisere med andre enheter, står mulighetene i kø. Vil du vise frem bildene dine til venner og familie, kan du benytte deg av telefonens støtte for TV ut, som lar deg vise hele telefonens bildegalleri rett på TV-en. Både blåtann, infrarød og USB-støtte er på plass, slik at du kan overføre bilder og musikk til og fra mobiltelefonen.

I310 har støtte for EDGE, noe som sikrer deg surfing med mobilen i flere ganger så høy hastighet som du oppnår ved vanlig GPRS. Telefonen støtter GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900-båndene, noe som gjør den aktuell for Europa og Norge. I følge nettstedet Samsung HQ, vil i310 komme i salg i Europa i løpet av årets andre halvdel.

Samsungs nye minnevindunder skal lanseres offentlig på årets CeBit-messe i Hannover, som starter på torsdag. Amobil er selvfølgelig på plass i Tyskland, og vil komme med mer informasjon om i310 fortløpende.

(Kilde: GSM Arena, Samsung HQ, Engadget Mobile)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen