Kraftig strømforsyning med lys


Dagens datamaskiner krever stadig kraftigere strømforsyninger. Likevel vil nok 700 watt være mer enn nok for de aller fleste av oss i lang tid fremover. Strømforsyningen fra AOpen er nok derfor i første omgang ment for entusiaster med fete SLI-oppsett og harddisker i bøtter og spann.

Strømforsyningen støtter ATX versjon 2.01 (PDF-fil, 313 kB). AO700-12ALN benytter seg av hele fire stykk +12-volts kretsløp. Hver av disse har sin eget ansvarsområde; prosessor, hovedkort, skjermkort og lagringsenheter. Dermed skal man oppleve en stabilitet som tidligere bare skal ha vært tilgjengelig for servere, ifølge AOpen.

AOpen benytter active power factor corrector (APFC) på sin nye strømforsyning. Dette skal gi en virkningsgrad 85 %. AOpens strømforsyninger er stort sett produsert av Fortron-Source, så vi regner med at dette er tilfelle også denne gangen. Fortron-Source er som kjent en meget respektabel produsent av strømforsyninger.

For å kjøle ned komponentene i strømforsyningen benytter AOpen en 12 cm vifte. Etter det vi kan se av produktbildene ser den ut til å være i klar plast, med enkelte leds.

Noen pris og tilgjengelighet er dessverre ikke kjent.

(Kilde: AOpen)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen