Kraftig slagside for Zepto
Teknofil

Kraftig slagside for Zepto

I den siste tiden har Zepto sagt opp hele 25 personer av i alt 100 medarbeidere, samt trappet ned virksomheten drastisk ved å legge ned i 14 land, og kommer kun til å fokusere på de resterende fem landene, som nå består av Norge, Tyskland, Finland, Sverige og Danmark i 2009.

Den danske data- og TV-produsenten Zepto fikk fremlagt sitt driftsresultat for 2008 forrige torsdag, som ble alt annet enn positivt, da resultatet viste seg å være 150 millioner lavere enn det forventede resultatet på 400 millioner, skriver Idg.se. Det betyr at det danske selskapet vil sitte igjen med et underskudd fra 2008 på hele 21 millioner kroner.

Flere faktorer ga underskudd
Underskuddet i 2008 innholder flere faktorer, men ifølge salgssjef Thomas Strauss i Zepto, var en av faktorene forsinkede leveranser fra underleverandørene. Selvsagt har jo også det store spøkelset finanskrisen en god del av æren for det dårlige resultatet. Til tross for de skuffende fjorårstallene og nokså dystre spådommer for 2009, er Strauss fortsatt sikker på fremtidig suksess for Zepto.

- Det ser bra ut. Jeg tror på det. Vi har fortsatt et fint produkt. Det som er problemet til Zepto, er at vi har jobbet for mye med å spre ut oss, i stedet for å fokusere på de markedene vi allerede står sterkt . I gode tider er det lett å ekspandere. Men når tidene endrer seg begynner problemene å komme, sier Strauss

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen