Kraftig prisreduksjon på Pentium -M

Intel pleier som regel å kutte prisene på prosessorene sine for å gjøre plass til nye og kraftigere modeller, men denne gangen bryter Intel tradisjonen. Skal vi tro nyhetstjenesten news.com har Intel valgt å kutte prisene på sine Pentium –M modeller for å akselerere salget av bærbare PCer, dessuten ønsker Intel at produsentene skal ta i bruk kraftigere versjoner av selskapets Pentium –M brikke. Intel har visst gått lei av at det blir solgt bærbare med lave klokkefrekvenser.

Intel skal ha $423 for en Pentium –M 1.7GHz prosessor, i motsetning til $637. 1.6GHz versjonen av den samme prosessoren koster nå $294 som kostet $423 før. Prisene på Pentium –M 1.5GHz har blitt redusert fra $294 til $241, og minstemann har gått ned i pris fra $241 til $209. Dette er priser for per prosessor i et kvanta på 1000 prosessorer.

Det er ikke bare Pentium –M prosessorene som har fått smake på øksa til Intel, også Centrino pakken har blitt utsatt for et priskutt. Du finner en nærmere pris i vår prosessorprisguide som oppdateres senere i dag.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen