Kraftig oppdatering av Windows Live
Teknofil

Kraftig oppdatering av Windows Live

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Microsoft har lenge hatt flere tilgjengelige nettjenester. Hotmail og Windows Live Messenger har lenge vært svært populære. Samtidig har de flere tjenester som ofte blir glemt. Nå vil de samle alt på et brett.

Forener sine tjenester
I tillegg til mail og chetteklient så byr Microsoft også på blant annet en fildelingstjeneste, Windows Live Skydive, og en tjeneste for gruppesamarbeid, Windows Live Groups. Disse tjenestene er ikke like kjent, men de vil utvilsomt få en blomstring når Microsoft nå samler sine Live-tjenester på ett brett.


Microsoft håper dette skal bli din faste startside på nett.

Med den nye enhetlige tjenesten Windows Live skal du nå sømløst kunne chatte, sende mail, dele filer og bilder samtidig som du holder deg oppdatert på dine favorittsider for nyheter. Via en skreddersydd profilside skal du nå enkelt kunne gjøre dette via nye Windows Live. Profilsiden kan brukes både til å holde orden på Windows Live tjenestene og kan brukes som et sosialt nettverk for å holde venner oppdatert.

- Den siste oppdateringen av Windows Live er designet for å gjøre det enklere for brukerne å holde kontakten og synkronisere livet sid ettersom de benytter mange tjenester og har aktive liv på nett. Det er kjappere, det er åpent og det er mer fleksibelt enn Windows Live noengag har vært og det gjør det enkelt å organisere seg når som helst, hvor som helst, lover utviklerne av tjenesten.

Windows Live kan benyttes via både PC og mobil.


Nye Windows Live gir deg bedre oversikt over dine venner og kontakter.


Oppgraderer populære tjenester
I tillegg til å opprette sin nye enhetlige innlogningsportal gjennomfører samtidig Microsoft en rekke forbedringer av sine tjenester. Fildelingstjenesten Windows Live Skydiver gir brukerne nå tilgang på hele 25GB lagringsplass og Windows Live Messenger får løsninger slik at du enkelt kan dele biler direkte med dine kommunikasjonspartnere. I tillegg vil Hotmail nå bli langt raskere enn tidligere, samtidig som spamfilteret får en oppdatering slik at mindre søppelpost kommer gjennom.


Nye Windows Live messenger gir deg mulighet til å chatte med opp til tyve venner samtidig. Da passer det godt at du kan opprette egne grupper.

Microsoft har lenge ligget bakpå med sin satsning på nett, men det siste året har de vist frem flere svært interessante nettløsninger. Det er tydelig nå at selskapet jobber for å ta igjen Googles forsprang på dette området. Ifølge ryktene skal da også Microsofts planlagte operativsystem Windows 7, være langt mer rettet mot nett enn det vi har sett i tidligere Windows-versjoner.

Via portalen download.live.com kan du selv teste ut og lese mer om oppgraderingen av Windows Live.

Oppdatering:
Microsoft her foreløpig kun lansert tjenesten i testversjoner. Det ferdige produktet vil lanseres de nærmeste månedene.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen