Kraftig mobilanlegg fra SE

Sony Ericsson MBS-900

Størrelse: 20 x 20 x 10 cm
Vekt: 2,3 kg
Lyd: 2 x 10W høyttalere, 20W subwoofer
Funksjoner:
FM-Radio, tilkobling for mobiltelefon eller MP3-spiller via 3,5 mm.
Trådløst: Bluetooth A2DP, AVRCP
Skjerm: Oled, monokrom
Foto: Sony Ericsson
Foto: Sony Ericsson

I går dukket det opp rykter om at Sony Ericsson skulle lansere et mini-høytaleranlegg for bruk sammen med mobiltelefoner. Nylig dukket den offisielle pressemeldingen opp, med alle detaljene rundt MBS-900.

Spiller trådløst

MBS-900 spiller stereolyd gjennom to høytalere på 10W, og har i tillegg fått en subwoofer på 20W. Høyttalerne kan selvsagt ikke erstatte et skikkelig stereoanlegg, men det bør likevel være rimelig grei trøkk i lyden.

For å spille av musikk kan du pare høyttalerne med en Bluetooth-mobil med støtte for trådløs overføring av stereolyd (A2DP), slik at du ikke trenger å tenke på ledninger.

Dersom du vil spille av musikken fra en datamaskin eller vanlig MP3-spiller, kan du i tillegg koble til disse gjennom inngangen for 3,5 mm minijack.

MBS-900 har også fått støtte for Bluetooth-profilen AVRCP, som sørger for at du kan bruke mobiltelefonen som fjernkontroll, i tillegg til å vise avspillingsinformasjon direkte i skjermen på høyttalerne.

Dersom du er lei av musikken din, eller bare vil få med deg nyhetene, kan du høre på FM-radio uten å koble til verken mobil eller PC.

Digre saker

I motsetning til andre "mobilhøyttalere" er det ikke meningen at du skal drasse med deg MBS-900 når du er ute på tur. Vekten er nemlig på voksne 2,3 kilo. Det går heller ikke an å spille av musikk uten å ha anlegget koblet til et strømuttak.

MBS-900 kommer på markedet en gang før våren.

(Kilde: Sony Ericsson pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen