Kråkeslott i lomma

Å kjøpe ny bolig er ikke gjort på en ettermiddag, uansett om det er tømmerhytte eller kråkeslott du ønsker deg. Hvorfor ikke spare litt tid ved å se på boligannonsene mens du sitter på bussen?

Er dette noe du har drømt om lenge, kan du nå våkne opp og slå på mobilen. Som den første boligmegleren i Norge har nemlig DNB NOR Eiendom begynt å tilby sine boligannonser i mobil versjon.

Den nye mobiltjenesten er ment som et tilbehør til annonsene du finner på internett og i avisene. Når du ønsker å se et prospekt på mobiltelefonen, sender du en SMS til 2266. Meldingen må inneholde den spesielle WAP-koden som står listet ved siden av hver enkelt boligannonse. Straks du har sendt tekstmeldingen med annonsekoden, får du tilsendt en SMS med en WAP-adresse som fører rett til det prospektet du bestilte.

I praksis får du den samme informasjonen på mobilen som du får ved å se på annonsene på DNB NOR Eiendoms nettsider. Du kan både se på bilder og lese om boligen.

DNB NOR Eiendom tilbyr for øvrig også boligvarsel på SMS, slik at du slipper å gå glipp av drømmeboligen når den legges ut for salg.

(Kilder: DNB NOR Eiendom, Bladet Tromsø)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen