Kortfilmkonkurranse på HW-LAN

Hvis du er mer interessert i å lage film enn å spille spill, arrangerer Akam og Kulturo en kortfilmkonkurranse under HW-LAN. Når HW-LAN starter, får du 48 timer til å filme, klippe og redigere. I samarbeid med MPX stiller vi med videokamera og videoredigeringsutstyr, så det du trenger å gjøre er å samle en gruppe mennesker som skal være med å lage filmen din (eller du kan gjøre alt alene, hvis du får det til).

Vi trenger navnet på medlemmene av gruppen samt navn og kontaktinformasjon på en gruppeleder som kan stå ansvarlig for utstyret vi låner ut. Dersom ingen i gruppen er over 18 år, må en foresatt stå ansvarlig. Denne informasjonen fyller du ut i skjemaet nedenfor, sammen med et plott og informasjon om idéen deres, og sender inn. Siste frist for påmelding er torsdag 29. september klokken 12:00.

Vi bedømmer forslagene vi får etter følgende punker:

  • Orginalitet
  • Gjennomførbarhet
  • Kvalitet på historien

Du har med andre ord en uke på å sette sammen et filmteam, finne noe dere ønsker å gjøre, og melde dere på.

Vinn berømmelse og fete premier

For ikke å få alt for mange deltakere, vil kun de beste forslagene bli akseptert, og vi setter en øvre grense på ti grupper. De som blir akseptert, vil bli kontaktet for nærmere detaljer, og må møte på HW-LAN 4. oktober når konkurransen starter.

Alle deltakere i gruppene får inngang til selve HW-LAN, men ikke med PC-plass. Ønsker man dette må det kjøpes i tillegg. Det vil bli heder, ære, flotte premier, og mye berømmelse til vinnerne.

Premier er ikke endelig fastsatt men vi jobber med saken og kommer tilbake med mer informasjon så snart dette er klart.

Det koster ingenting å delta, og du trenger altså ikke noe utstyr annet enn eventuelle rekvisitter. Dette er en konkurranse for amatører.

Meld deg på

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen