Korrigér eksponeringen


Bilde: akvis.com

Akvis Enhancer er et program som blant annet kan brukes til å korrigere eksponering. Det er nå tilgjengelig i ny versjon. Blant nyhetene i versjon 9.5 er støtte for Exif data, dvs det gir detaljert informasjon om bildene.

Programmet tilbyr tre ulike modi som behandler et bilde på ulike måter:

  • Enhancer-modus – skal ifølge utvikleren kunne brukes til å intensivere farger, for eksempel i tilfeller når et bilde har fått ujevn eksponering

  • Focus-modus – skal ifølge utvikleren kunne gi bedre fokus i uskarpe bilder, enten i et bilde som helhet eller på bestemte områder i et bilde.

  • HDR-modus – er kun tilgjengelig i den selvstendige programversjonen. Bruker High Dynamic Range Imaging (HDRI)-teknologi som fører til at detaljer som lys og skygge blir mer fremtredende.

Programmet er tilgjengelig både som et selvstendig program og som et plugin-program for blant annet Adobe Photoshop, Photoshop Elements, Corel Paint Shop Pro Photo, Photo-Paint og PhotoImpact.

Plugin-versjonen koster 69 dollar, mens selvstendige versjonen med HDRI-støtte koster 81 dollar. Oppgradering fra forrige versjon skal være gratis. Programmet kan lastes ned og prøves gratis i ti dager. Det støtter Windows 2000, XP, Server 2003 og Vista, pluss Mac OS X 10.4.9-10.5.

(Kilde: Photographyblog)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen