Kopierer SIM-kortet

MySIMcopier er en liten sak som kan være hyggelig å ha hvis man har en tendens til å miste telefonen sin i tide og utide. Dette er rett og slett en enhet som tar sikkerhetskopi av SIM-kortet ditt, slik at du ikke trenger å være redd for å miste alle hardt opparbeidede nummer hvis man skulle komme til å miste telefonen på sjøen elller bli utsatt for et tyveri.

MySIMcopier har imidlertid ikke internt minne, men kopierer informasjonen fra et SIM-kort direkte over til et annet. Dette gjøres ved å plassere begge kortene i enhetens kopierings-port og begynne kopieringen. Det følger forøvrig med et SIM-kort å ta backup på når man kjøper enheten, så man trenger ikke å bestille nytt fra operatøren sin.

Enheten veier kun 44 gram, og har blitt utstyrt med et tastatur som brukes til å slå inn PIN-koden til det kortet man vil kopiere, slik at man ikke uten videre kan kopiere et tilfeldig kort uten noen form for autentisering.

Enheten har støtte for både vanlige SIM-kort, som vi har i Norge i dag, samt de kommende 3G-kortene. MySIMcopier selges gjennom Mobilefun, og har en utsalgspris på £ 18,95, som tilsvarer rundt 240 norske kroner.

Det skal sies at veldig mange telefoner i dag kommer med muligheter for å synkroniseres mot vanlige datamaskiner, slik at man kan kopiere over hele kontaktlisten og annen data fra telefonen til hardisken, noe som selvsagt er et rimeligere alternativ enn å investere i en egen enhet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen