Konverter en PC til tynnklient

Selskapet Igel Technology har lansert en USB-minnpinne som skal kunne brukes til å konvertere en PC til en tynnklient. En tynnklient er en datamaskin som kjører applikasjoner fra en server, og slipper dermed å bruke egen maskinkraft.

Hensikten med konseptet fra Igel er at bedrifter skal kunne gi nytt liv til eldre datamaskiner. Dette skal gjøres ved å konvertere datamaskinen til en Igel Universal Desktop-tynnklient, og som dermed kan gi brukeren tilgang til et virtuelt skrivebordsmiljø, og et serverbasert system.

Det nye produktet har fått navnet Universal Desktop Converter, og er altså en USB-minnepinne med Linux-basert firmware som brukes i selskapets (Igel) tynnklientsystemer. Minnepinnen har også et par lisenser med i pakken.

Systemet fungerer på den måten at datamaskinen startes opp med minnepinnen. Programvaren fra Igel installeres automatisk på PC-ens harddisk, og dermed skal den være klar til bruk som tynnklient.

Produktet er tilgjengelig i tre versjoner: Entry pack støtter grunnleggende funksjoner, mens Standard og Advanced har flere avanserte funksjoner.

Veiledende pris for Universal Desktop Converter er fra 24,50 GBP. Produktet kan testes ut gratis – les mer.

Les mer om Universal Desktop Converter på igel.de.

(Kilde: The Inquirer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen