Konverter en PC til tynnklient

Selskapet Igel Technology har lansert en USB-minnpinne som skal kunne brukes til å konvertere en PC til en tynnklient. En tynnklient er en datamaskin som kjører applikasjoner fra en server, og slipper dermed å bruke egen maskinkraft.

Hensikten med konseptet fra Igel er at bedrifter skal kunne gi nytt liv til eldre datamaskiner. Dette skal gjøres ved å konvertere datamaskinen til en Igel Universal Desktop-tynnklient, og som dermed kan gi brukeren tilgang til et virtuelt skrivebordsmiljø, og et serverbasert system.

Det nye produktet har fått navnet Universal Desktop Converter, og er altså en USB-minnepinne med Linux-basert firmware som brukes i selskapets (Igel) tynnklientsystemer. Minnepinnen har også et par lisenser med i pakken.

Systemet fungerer på den måten at datamaskinen startes opp med minnepinnen. Programvaren fra Igel installeres automatisk på PC-ens harddisk, og dermed skal den være klar til bruk som tynnklient.

Produktet er tilgjengelig i tre versjoner: Entry pack støtter grunnleggende funksjoner, mens Standard og Advanced har flere avanserte funksjoner.

Veiledende pris for Universal Desktop Converter er fra 24,50 GBP. Produktet kan testes ut gratis – les mer.

Les mer om Universal Desktop Converter på igel.de.

(Kilde: The Inquirer)

Kommentarer (14)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen