Kontantkupp fra Telmore?

Det danske mobilselskapet Telmore har etablert seg i Norge, og føyer seg inn i rekken over nye tilbud på mobilmarkedet.

Selskapet tar ifølge en pressemelding sikte på å halvere prisnivået i det norske kontantkortmarkedet.

– At kontantkortbrukerne til Telenor og Netcom skal betale 2-3 kroner per samtaleminutt er ikke holdbart, sier markedssjef Christian A. Aanestad.

Kontantkupp?

Det er først og fremst kontantkortkunder Telmore vil fri til. Kundene administrerer selv det forhåndsbetalte mobilabonnementet på Internett, og dermed kan prisene holdes nede.

Og selskapet har ikke lave tanker om sitt eget tilbud. De hevder at Telmores priser er en fjerdedel av prisen til Telenor Ring Kontant og nesten en tredjedel av NetCom Kontant.

- Vi vil ha fokus på å nå ut til norske kontantkortbrukere med dette budskapet og få dem til å blir kunder hos oss, sier Aanestad.

Ikke billigst
Det Aanestad ikke nevner, er at flere aktører som Mobysons Noextras og OneCall Kontant i henhold til  Post- og teletilsynets gjennomsnittsbruk blant kontantkortkunder faktisk er hakket billigere enn Telmore.

Både ringeprisen (69 øre) og SMS-prisen (39 øre) til Telmore er blant de aller billigste på markedet, men fremdeles er det altså Noextras og OneCall Kontant som stikker av med lavest månedspris i henhold til bruksmønsteret i Teleprisers priskalkulator.

Og vinner de ikke kunder på pris, vil de prøve å vinne dem med enkelhetsprinsippet:

- De andre teleselskapene opererer med en rekke forskjellige abonnement og avanserte prismodeller som gjør det nærmest umulig for kundene å sammenlikne de ulike tilbudene, og til syvende og sist står kundene igjen som tapere og de store operatørene som vinnere. Vi mener norske mobilkunder fortjener et selskap som tilbyr billig mobiltelefoni - helt enkelt, sier Aanestad.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen