Kontant feriesurf fra Tele2

Tidligere i år kom Netcom med det første kontantkortet for mobilt bredbånd, og nå lanserer også Tele 2 et tilbud for de som trenger mobilt internett bare av og til.

- Mobilt Internett Kontant passer utmerket for de som av og til trenger tilgang til internett på PC og Mac. Dette kan eksempelvis være de som vil koble seg opp når de er på hytta eller på båttur i ferien. Ferierende og midlertidig bosatte i Norge vil også ha glede av muligheten til å surfe på nettet med kontantkortet, sier administrerende direktør Haakon Dyrnes i Tele2.

Med et kontantkort kan du også teste ut mobilt bredbånd før du kjøper deg et abonnement, og slippe både månedsavgift og bindingstid. Men friheten koster selvsagt noe, prisen per MB er høyere på kontantkortet enn om du har et fast abonnement.

Tele2 har tilbyr kontantkortet både med og uten modem.

Pakken med modem inkluderer 100 MB, et USB-modem og SIM-kort. Den kan kjøpes på tele2.no og i butikk og koster 449 kroner. Det er litt billigere enn tilsvarende pakke hos Netcom, som koster 499 kroner.

Uten modem får du 100 MB og SIM-kort, men dette alternativet kan kun kjøpes på Tele2s nettsider og koster 99 kroner.

Begge produktene kan brukes både på PC og Mac, og du kan fylle på kortet hos tele2.no eller hos ICA, Rimi, Narvesen, 7-Eleven eller Rema 1000. Prisen per megabyte avhenger av hvor man fyller på. I butikk må du betale 1,99 kroner per megabyte, mens via Tele2s nettside koster det 99 øre. Det er også en del billigere enn Netcom, som tar to kroner per megabyte når du fyller opp.

Forsiden på populære nettaviser (VG Nett, Nettavisen.no, Aftenposten.no, Dagbladet.no) er som regel på rundt 1,5 MB, en MP3-fil som regel 3-5 MB, og en e-post uten vedlegg er sjelden større enn 1 kilobyte (0,01 MB). Men streamer du musikk fra Spotify eller ser video på YouTube går megabytene fort.

Les også:
Struper ditt mobile bredbånd etter 20 minutter.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen