Konsernsjefen tror på løsning

Konsernsjefen tror på løsning

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Før helgen meldte vi at Nordisk Mobiltelefon trenger kapital for å overleve, men at det sannsynligvis ikke ville få store konsekvenser for kundene i denne omgang. Ice.net – som eies av Nordisk Mobiltelefon – er blant de tre største aktørene for mobilt bredbånd i Norge.
 
Nå antyder konsernsjefen i Nordisk Mobiltelefon at han tror på en løsning.
 
Rekonstruksjon
Selskapet er inne i en rekonstruksjonsprosess, som innebærer at de vil omorganisere og skaffe seg finansiell stabilitet. Nordisk Mobiltelefon har et massivt underskudd, og er avhengig av å skaffe mer kapital for å overleve.
 
- Jeg kan bekrefte at driften av virksomheten vil fortsette under omorganiseringen, sier konsernsjef Per Månsson i Nordisk Mobiltelefon til Mobilen.no.
 
Tre muligheter
Nordisk Mobiltelefon har tilsynelatende tre muligheter; De kan selge unna virksomheten, skaffe mer kapital fra eksisterende eiere, eller få på plass nye aksjonærer.
 
Hvilket alternativ virker mest sannsynlig?
 
- Vi ønsker å ta inn ytterligere kapital til gruppen. Struktur på dette vil jeg ikke kommentere videre på det nåværende tidspunkt, svarer Månsson.
 
- Hensikten med omorganiseringen er å sikre finansiell stabilitet for å kunne ta selskapet til en positiv kontantstrøm. Den underliggende virksomheten utvikles bra i samtlige skandinaviske markeder, med en økende interesse for våre 3G-tjenester som har eksepsjonelt god geografisk dekning, avslutter konsernsjefen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen