Konkurranse

Konkurransehøst: Del 2

Premier

1 - 3 premie Huawei U8230 Social med 8 GB Micro-SDHC fra Sandisk

Konkurranseperiode
23. august klokken 16.00 til 30. august klokken 15.00

Konkurranseregler
  • Ansatte i Edda Media eller nær familie kan ikke delta
  • Kun et bidrag per deltaker.
  • Siden avstemning skjer direkte på innlegget vil redigerte innlegg diskvalifiseres.
  • Dersom du er misfornøyd, slett innholdet og lag en ny post.

I denne ukens konkurranse står det om tre Android-telefoner. Det er Huawei som står for denne ukens premier, og vi har tre stykk U8230 Social å dele ut. Denne modellen kom godt ut i vår test ganske nylig, og er en av de beste rimelige Android-telefonene på markedet.

Sandisk stilte med premiene i forrige ukes konkurranse. Minnekortprodusenten er med oss videre, og hver av de tre premiene utstyres med et Micro-SDHC-kort på 8 GB, slik at vinnerne skal ha plass nok til å lagre applikasjoner, bilder og musikk.

Telefonen har en 3,5 tommer stor berøringsfølsom skjerm med oppløsning på 320 x 480 piksler og kjører Android 2.1 med Huaweis Emotion-grensesnitt over. Alt i alt er det en rask og enkel telefon med mange smarte løsninger. Du kan lese alt om U8230 i testen vår. Den finner du her.

Eksklusivt selskap

Modellen dere kan kjempe om er litt annerledes enn den dere finner i butikkene. Utgaven vi har fått dele ut er nemlig blå, mens den som fins i norske mobilhyller er hvit.

Den eneste andre i kongeriket som spaserer rundt med en blå U8230 er snøbrettkjendisen Daniel Franck, får vi opplyst fra salgssjef Tor Slørdal i Huawei. Daniel Franck blir nemlig sponset av mobilprodusenten og vinnerne vil dermed havne i eksklusivt selskap.

Hvorfor hater du telefonen din?

Siden dette er en modell som for mange vil være det første møtet med operativsystemet Android, ønsker vi å vite hvorfor du hater telefonen du har nå. Forklar i detalj hva den gjør galt, og hvorfor den ikke er tilstrekkelig.

Et viktig moment er at dette bør gjøres på en litt humoristisk og leservennlig måte. Avstemningen foregår nemlig i forumet, og skjer ved innleggene flest har trykket på pluss-knappen ved vinner.

Husk også å få med hvilken telefonmodell du har i dag, slik at vi får et inntrykk av hvor vanskelig hverdagen din er.

Konkurransereglene finner du i boksen oppe til høyre. Lykke til!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen