Konkurranse: Ta det beste 17.mai-bildet

 

Sony Ericsson K810i "Cybershot"

(Foto: Sony Ericsson)
(Foto: Sony Ericsson)

Slik deltar du
For å være med, sender du en bildemelding med teksten FOTO <beskrivelse av bildet> til 2210. Bildet ditt dukker opp i bildekarusellen i løpet av kort tid.

Du kan sende inn så mange bilder til konkurransen som du vil. Tjenesten koster ingenting utover den vanlige prisen du betaler for å sende en MMS.

Frist for innsending av bilde er søndag 20. mai. Redaksjonen vil da plukke ut 10 bilder som går til finalen, der leserne vil avgjøre hvilket av de 10 som blir årets 17. mai-bilde.

Det beste bildet premieres med en Sony Ericsson K810i Cybershot-kameratelefon til en verdi av 3000 kroner. Premien er levert av Sony Ericsson.

OBS: Bildet er nødt til å være tatt med en mobiltelefon. Bilder som er støtende vil bli fjernet. Bilder kan etterbehandles, og endres etter ønske.

Og husk, det lønner seg å være kreativ!

Sony Ericsson K810i
K810i er etter alt å dømme arvtageren til K800i, og kan i likhet med forgjengeren skilte mede et 3,2 megapiksels kamera med autofokus. Xenon-blitz er også på plass, sammen med Cyber-shot-stempelet.

Telefonen kommer også med en rekke bilderelaterte programmer. For eksempel Photo Fix, som blant annet lar deg stille på eksponeringsverdier og lignende i etterkant, dersom bildet blir for lyst eller mørkt. Du har også muligheter til å lage en bildeblogg på internett, direkte fra mobiltelefonen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen