Konkurranse: Registrér din CV

Det er liten tvil om at arbeidstakere sitter på gode kort i dag. Det er simpelthen flere ledige jobber enn det er arbeidstakere til å fylle dem. IT-bransjen er intet unntak. Behovet for kompetanse er større enn noen gang, men dessverre er det ikke nok arbeidstakere til å fylle alle ledige stillingene.

Programmerere, nettverksadministratorer, web-utviklere, supportpersonell og selgere. Listen over kompetanseområder hvor selskaper sliter med å finne kvalifisert personell er lang.

Det har ikke alltid vært på denne måten. For noen ganske få år siden var det bare for bedrifter å rykke inn en stillingsannonse, for så å velge og vrake i kandidater. Den tiden er forbi.

Norske IT-selskaper, store som små, sliter med å finne kvalifisert personell, og det er nettopp denne situasjonen de med IT-kompetanse kan dra nytte av. Både rekrutteringsbyråer og IT-selskaper benytter seg nemlig av CV-databaser i sine søk etter gode kandidater, noe som betyr at det å være registrert i databaser av denne typen kan bety spennende muligheter.

Hardware.no har gjennom mange år vært et nettsted for oss med interesse for maskinvare, men også for data generelt. Siden karriereseksjonen ble lansert i fjor vår, har det vært et jevnt tilsig av IT-selskaper som benytter Hardware.no til å finne gode kandidater. Kort sagt, et bedre tilbud til våre brukere. Spennende jobber, nye muligheter.

For det er nettopp dette det dreier seg om, nye muligheter. Fordi det er mangel på kvalifisert IT-kompetanse innad i norske bedrifter, er nettopp disse bedriftene villig til å strekke seg langt for å få ansatt den riktige kandidaten. CV-databasen her på Hardware.no er et av stedene bedrifter leter etter IT-kandidater, og derfor et sted hvor man bør være.

Mange tror at man minst må ha en bachelor-grad i informatikk for å være attraktiv. Dette er ganske langt fra sannheten. Kvalifikasjonskravene til stillinger som support-medarbeider, eller stillinger innenfor teknisk salg, er det mange av våre brukere som oppfyller.

Bli med i trekningen av premier
I perioden frem til og med fredag 20. april vil de som oppfyller kravene, og som registrerer seg i vår CV-database, være med i trekningen av en rekke fine premier.

Kravene for å være med er:

  1. Du må ha fylt 18 år
  2. Du må inneha datakompetanse, enten i form av utdanning eller i form av erfaring
  3. CV må legges inn synlig for alle, og inneholde fullstendig informasjon, postnummer inkludert

Premiebordet
Premiebordet

Blant de som legger inn sin CV vil vi trekke ut syv vinnere:

  1. premie: Asus Radeon X1600 Pro skjermkort (levert av Asus)
  2. premie: Microsoft LifeCam VX-6000 webkamera (levert av Microsoft)
  3. premie: Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 (levert av Microsoft)
  4. - 7. premie: Norman Antivirus Norsk (levert av Norman)

Lykke til med CV-registreringen, og velkommen til dine muligheter!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen