Konkurranse om Google-jobber

Når søkegiganten Google skal velge ut ansatte i selskapet arrangerer de konkurranse i programmering. En slik konkurranse er nylig arrangert i Googles sitt hovedkvarter i California under navnet Google Code Jam. En polsk, en nederlandsk og en russisk student kom henholdsvis første, andre og tredje plass i årets konkurranse. Les mer om saken i en pressemelding fra Google.

Konkurransen startet 1. september og det deltok i alt 7 500 personer fra mer enn 100 land. I alt 500 personer kom videre til andre runde og 50 gikk videre til finalen. Konkurransen besto i å lage en løsning for tre problemer som ble etterfulgt av en sluttrunde på ti minutter. Konkurrrentene hadde et fritt valg mellom språkene Java, C++, C# eller VB.NET.

Målet med denne konkurransen er å finne personer som er flinke til å løse en spesiell type problemer, men en talsmann fra Google understreker at en vinner av en slik konkurranse ikke automatisk er sikret jobb hos Google. De bruker konkurranse kun som et grunnlag for å velge ut ansatte.

Kilde: vnunet.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen