KONKURRANSE: Vinn markedets beste mobiltelefon
Konkurranse

Vinn markedets beste mobiltelefon

Vi deler ut Sony Xperia Z3 til en heldig vinner.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Sony har gjort det svært bra i det siste. Så bra at toppmodellen Xperia Z3 faktisk troner øverst på vår liste over testede telefoner. Denne helgen er den en av to premier vi deler ut, og hvis du synes at størst er best er du inne på riktig konkurranse.

Kanskje vil du ikke ha en telefon med 5,2 tommer stor skjerm? Enten du har små hender, små lommer, eller rett og slett foretrekker en mindre telefon, har vi en konkurranse for deg også. Rett bak Xperia Z3 på listen over testede telefoner, kommer nemlig den mer håndterbare lillebroren, Xperia Z3 Compact. For å gjøre det enkelt for deg deler vi ut en av hver denne helgen.

Du kan selvsagt delta i begge konkurransene hvis du vil, men du kan ikke vinne i begge samtidig. Skulle det skje får du velge hvilken du vil ha.

Klikk her for å gå til Sony Xperia Z3 Compact-konkurransen »

Telefonen du kan vinne i denne konkurransen er altså ikke noen liten telefon, men den har det meste du kan ønske deg av teknologi, og en stor skjerm har også sine fordeler, enten du bruker den mest til arbeid eller lek.

Telefonen er vanntett, har svært høy skjermoppløsning, støtte for minnekort og en av de raskeste mobilprosessorene på markedet. I tillegg har den stereohøyttalere på forsiden, og mulighet for tilkobling av stereomikrofon gjennom hodetelefonkontakten. Ett av markedets beste mobilkamera får du også i denne telefonen.

Slik konkluderte vi i testen av Sony Xperia Z3:

Sony Xperia Z3 er en mobiltelefon for entusiaster. Den har alt som finnes av tilgjengelig teknologi, og vil være et naturlig valg enten du er opptatt av kamera, film, musikk, nettsurfing eller trenger en god telefon som også kan løse mange kontoroppgaver.

Svar på tre spørsmål under for å delta i konkurransen om Sony Xperia Z3. NB! Før opp ønsket farge i adressefeltet. Du kan velge mellom sort, hvit, lysegrønn og brun.

Premien er levert av Sony Mobile Norge. Konkurransen varer frem til mandag 13. oktober klokken 12.00.

Konkurransen ble avsluttet ma. 13. okt. 12:00.

  1. Hva kaller Sony musikkspilleren sin?
  1. Hva heter Xperia Z3s viktigste vanntette konkurrent?
  1. Hvor mange megapiksler blir bildene fra Xperia Z3-kameraet?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen