Konkurranse

SISTE SJANSE: Vinn en vanntett tøffingmobil

Vinneren trekkes kl 12.

Cat B15 er vann- og støvtett.
Cat B15 er vann- og støvtett.Foto: Kurt Lekanger, Amobil.no

For å feire at snart 8000 liker oss på Facebook har vi bestemt oss for å arrangere en konkurranse for alle våre trofaste lesere. Alt du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å svare riktig på tre spørsmål.

Vi liker at du liker oss på Facebook, men det er ingen forutsetning for å vinne konkurransen. Ett av spørsmålene må du imidlertid besøke oss på Facebook for å finne ut av.

Premien er en Cat B15, en vann- og støvtett mobiltelefon som også tåler skikkelig hardhendt behandling. I motsetning til de fleste andre robuste mobiler, har den også god maskinvare. Her kan du lese hele testen av Cat B15.

Vi trekker en vinner blant alle riktige svar når vi har passert 8 000 «Liker» på Facebook, men tidligst onsdag 4. september klokken 12. Du har altså sjansen til å bli med i konkurransen, selv etter at vi har passert 8 000.

Besøk Amobil.no på Facebook

Konkurransen ble avsluttet to. 05. sep. 12:00.

  1. På Amobils Facebook-side er det et bilde på toppen av siden. Hvor mange personer er på bildet? (Klikk på bildet for å se alle)
  1. Hvor stor er skjermen på Cat B15?
  1. Cat B15 er vanntett og tåler å senkes 1 meter under vann i 30 minutter. Hva heter den såkalte IP-klassifiseringen for vann- og støvtetthet på denne telefonen?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen