KONKURRANSE: Nå kan du vinne noe som gjør nettet ditt kjappere
Konkurranse

Nå kan du vinne noe som gjør nettet ditt kjappere

Helgekonkurransen er i gang.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er helg og det betyr som vanlig konkurransetid her på Tek.no-nettverket. Denne gangen er det mange eksemplarer av premien, og det betyr mange vinnersjanser. Premien er et USB-basert nettverksadapter fra Alfa Network som støtter det lynkjappe 802.11ac-nettverket.

Adapteret er USB 3.0-basert, og vil dermed passe til ganske så mye forskjellig. Være seg den nye spillmaskinen din som mangler støtte for trådløst nettverk, eller den gamle bærbare som gjerne skulle hatt ac-støtte.

Foruten ac-støtte er det også støtte for de eldre variantene a, b ,g og n. Vi noterer oss også støtte for både 2,4 GHz og 5 GHz. Det følger med en egen dockingløsning, slik at du ikke trenger å ha en diger USB-dings stående ut av maskinen din.

Enheten kommer med to antenner og kan dytte unna opptil 867 Mbit i sekundet dersom du har en ruter som også støtter 802.11ac.

For å bli med må du som vanlig svare riktig på samtlige spørsmål under. Konkurransen varer til mandag 20. oktober klokken 10.00.

Alfa Network leverte premiene til konkurransen. Totalt trekker vi ut fem vinnere som får hvert sitt eksemplar av Alfa Network AWUS036AC.

Lykke til!

Konkurransen ble avsluttet ma. 20. okt. 10:00.

  1. Hva er maksimal ytelse på 802.11n med dagens premie?
  1. Hvor holder Alfa Network til?
  1. Hvilken farge har statuslyset på dagens premie?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen