Vil du vinne Samsungs toppmodell? I så fall er det bare å delta i konkurransen under. Husk å legge inn fargevalg, eller ønske om flat utgave i adressefeltet.
Konkurranse
Vil du vinne Samsungs toppmodell? I så fall er det bare å delta i konkurransen under. Husk å legge inn fargevalg, eller ønske om flat utgave i adressefeltet.

Nå kan du vinne en Samsung Galaxy S7 Edge

Vi fortsetter konkurransehøsten med nok en heftig toppmodell.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Høsten nærmer seg ubønnhørlig, og enten det er skolebenken som kaller igjen, eller jobben som synes det får være nok med fem uker fri, kan en ny mobil være en hyggelig overraskelse for noen hver.

Vi i Tek.no kjører konkurranser i ukene fremover, der du kan vinne noen av de heftigste mobiltelefonene på markedet.

Markedets aller beste telefon?

Galaxy S7 Edge har avrundet glass både foran og bak.
Galaxy S7 Edge har avrundet glass både foran og bak. Foto: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Forrige uke kunne du vinne en av Huawei P9, og vi hadde to stykker å dele ut. Ved starten av denne konkurransen har vi fortsatt ikke trukket en vinner, så kan hende har du allerede vunnet? Men frykt ikke. Du får altså en ny mulighet på røde rappen.

Nok en gang er det snakk om en skikkelig lekkerbisken av en telefon. Samsungs Galaxy S7 Edge er sannsynligvis årets feteste telefon så langt, nesten uansett hvordan du prioriterer funksjoner og kvaliteter i mobilene dine. Men aller mest briljerer den på kamerafronten, der den tidvis etterlater konkurrentene i støvet.

Når den i tillegg er vanntett, har et særdeles uvanlig utseende og ellers er rask og god må vi si at Samsung har funnet en vinneroppskrift for flaggskipene sine. En oppskrift de også ser ut til å følge med nye Galaxy  Note 7 som deler mange av de samme ingrediensene.

Det føles litt som om Samsung har sittet med en sjekkliste over alt de ikke var helt fornøyd med i Galaxy S5- og Galaxy S6-generasjonene, og så systematisk ryddet opp i alt i Galaxy S7 Edge.

Fra testen av Samsung Galaxy S7 Edge

Premien har en verdi på knappe 7 000 kroner, og er gitt av Samsung. Konkurransen varer fra lørdag 13. august til lørdag den 20. august. Kåring av vinnere og utsending av premier skjer påfølgende mandag.

Obs! Vinner du får du velge farge selv, og hvis du ikke liker store telefoner er det også lov å be om en vanlig Galaxy S7 som har litt mindre skjerm. Legg eventuelle ønsker sammen med adressen din i skjemaet under.

 
 

 

Adresseinformasjonen du legger inn i skjemaet under brukes kun til utsending av premier, og slettes kort tid etter at konkurransen er avsluttet.

Konkurransen ble avsluttet fr. 19. aug. 23:59.

  1. Hva kalles kamerateknologien i Galaxy S7-modellene?
  1. Hva kalles menysystemet Samsung bruker i sine telefoner?
  1. Galaxy S6 var ikke vanntett, men er Galaxy S7 det?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen