KONKURRANSE: Under dagens luke skjuler det seg en mobil godbit

Konkurranse Julekalenderen 2014 – 16. desember

(Bilde: Shutterstock/Elena Schweitzer)

Under dagens luke skjuler det seg en mobil godbit

Den er stor, den er rask og den er høyoppløst.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er desember, det er førjulstid og det er ikke minst kalendertid. Siden vi har slått sammen fire av nettstedene våre til Tek.no har vi også fått en riktig så fin haug med premier som skal ut til dere lesere. Du gjør med andre ord svært lurt i å sjekke innom for å prøve lykken daglig.

I dag er det toppmodellen Samsung Galaxy Note 4 vi skal dele ut. Dette er Samsungs absolutte toppmodell på mobilfronten i øyeblikket, med stor skjerm, kraftig innmat og alle spesifikasjoner som hører til.

Gjorde det meget godt i test

Dette skrev vi da vi testet Galaxy Note 4:

«Med sine spesielle egenskaper og gode spesifikasjoner er Galaxy Note 4 en smartmobil som virker skreddersydd for den som bruker mobilen som verktøy også i jobb. Sensitive data kan sikres med Samsungs smarte løsning Knox, og ellers finner du selvsagt alt av kontorapplikasjoner og notatverktøy på telefonen. Blant annet kan du ta bilder av tavlen i møterommet og digitalisere innholdet for etterbehandling på mobilen eller en PC.»

Galaxy Note 4 er naturligvis også en svært habil underholder. Den eneste ulempen vi kommer på i farten, er at den koster ganske mye. Vinner du den her er den imidlertid helt gratis.

Kalenderluken er åpen fra klokken 00.01 til 23.59 i dag. Vinnerne av konkurransen blir offentliggjort i en egen artikkel på mandag 22. desember. Konkurranseregler finner du i denne artikkelen.

Konkurransen ble avsluttet ti. 16. des. 23:59.

  1. Hva mer enn å måle puls kan pulsmåleren i Note 4 brukes til?
  1. Hva kalles pennen som følger med Galaxy Note 4?

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen